Tjekliste - 10 spørgsmål om forandringskommunikation

Tjekliste - 10 spørgsmål om forandringskommunikation

Hvad skal du holde øje med når du laver din kommunikationsplan? Aktiverer du de foretrukne afsendere i at levere kommunikation om forandringen til organisationen? Best practice viser, at medarbejdere foretrækker at høre budskaber fra to personer i organisationen: Sponsor for forandringen (den person der har mandat til at drive forandringen) om de forretningsmæssige årsager til forandringen. Deres nærmeste leder om, hvordan de bliver påvirket af forandringen

CPH Change - Hvordan går det med forandringerne?

CPH Change - Hvordan går det med forandringerne?

Deltagerne på CPH Change 2018 den 29. november 2018 blev inviteret til at give deres input om, hvordan det står til med deres forandringer, det transformerende lederskab og meget mere. Det benyttede 101 deltagere sig af. Der er interessante pointer og inspiration at hente i deres svar, som du kan læse analysen af i denne rapport. Læs med og bliv klogere på, hvordan det går med forandringerne og forandringsledelse generelt.

Anbefalelsesværdig

Anbefalelsesværdig

Boganmelder Morten Brynildsen anbefaler de fem sprog og vores bog ”Mer’ motivation og arbejdsglæde tak!” Læs hans anmeldelse her: ”Et simpelt og virksomt værktøj til den, der gerne vil vise sin værdsættelse af kollegaerne.” Bogen beskriver, hvordan virksomheder og ledere kan bruge fem simple sprog.

Værdsættelse & Forandringsledelse

Værdsættelse & Forandringsledelse

Forandring er en rutinemæssig del af livet. Organisationer, der ikke tilpasser sig til verden og det skiftende økonomiske miljø vil dø. I dette miljø, er forandringsledelse — processen med at implementere og håndtere forandringer som for eksempel nye firmapolitikker, ændringer i markeder, og ændringer i ledelsen – en væsentlig færdighed, og desværre en færdighed, som mangler i mange virksomheder.

Struktureret Tilgang Til Change Management

Struktureret Tilgang Til Change Management

I Prosci®’s Best Practice rapport fra 2014 snupper en struktureret change management tilgang andenpladsen over de væsentligste bidragsydere til succesfulde forandringer. En struktureret change management tilgang defineres, ifølge respondenterne i Prosci®’s 2014 analyse, som en veldokumenteret metode med forslag til proces, indsatser og organisering samt et fælles sprog og muligheder for løbende evaluering.

Aktiv og Synlig Sponsorship

Aktiv og Synlig Sponsorship

Samtlige best practice analyser fra Prosci® siden 1998 viser, at aktiv og synlig executive sponsorship er den væsentligste bidragsyder til succesfulde forandringsprojekter. Tilsvarende konkluderer respondenter fra 822 forskellige organisationer verden over, at største hindring for succes er ineffektiv sponsorship, og endelig er langt det hyppigste svar …