Kompetenceudvikling

Hos HUMAN UNIVERZ udbyder vi en række forskellige uddannelser, kurser og workshops. Her kan du finde inspiration til den rette uddannelse for dig og dit team. Du kan altid få skræddersyet programmer, der passer din organisation og din kontekst. Det er vigtigt for os, at du og din organisation modtager kompetent undervisning og sparring. Derfor huser vi kvalificerede forandringseksperter, der alle har stor passion for at vejlede, uddanne og inspirere vores kunder.

 

ActeeChange

ActeeChange er et læringskoncept udviklet af vores samarbejdspartner Actee. Hos HUMAN UNIVERZ uddanner vi forandringsfacilitatorer med udgangspunkt i simuleringsspillet Actee. Lær mere om vores ActeeChange Facilitatortræning eller få skræddersyet en workshop med udgangspunkt i ActeeChange.

Læs mere

Transformational Leadership

Transformational Leadership er en ambitiøst uddannelse, der tager erfarne forandringsledere til et nyt niveau. Den indre personlige forandringsrejse og den ydre organisatoriske transformation bliver vægtet højt i selskab med instruktør Sofie Halkjær og en række gæstelærere.

Læs mere

Prosci® ADKAR®

Viden om forandring findes i bedste format på vores kurser og workshops om ADKAR® modellen udviklet af vores samarbejdspartner Prosci®. Lær mere om vores 3-dages certificeringsprogram eller få skræddersyet en workshop om forandringsledelse, der passer din organisation.

Læs mere

 

Adfærdsdesign

Adfærdsdesign er en metode og et sæt værktøjer til bedre at håndtere dine forandringer. Metoden giver et anderledes blik på dine forandringer.

Læs mere