ActeeCHANGE

Actee specialiserer sig i organisatorisk læring. Med deres samarbejdspartnere, har Actee udviklet en række spil og værktøjer, der sammen skaber et motiverende læringsmiljø. Actee bruger gamification og simulering af forandringsledelse til at styre processer og håndtere udfordringer som de opstår i forandringens forskellige faser.

 

-

ActeeChange Facilitator Certificering

Læringskonceptet ActeeChange er en simuleringsplatform, som bygger på gamification til at forstå de udfordringer, der opstår i forandringens forskellige faser. Som ActeeChange Facilitator får du værktøjer, som hjælper dig med at undervise, coache og facilitere forandringer på en involverende og underholdende måde.

 

-

ActeeChange på workshops og lederkonferencer

Simuleringsplatformen ActeeChange giver deltagerne mulighed for at lege sig frem til viden og erfaringer om, hvordan de selv og andre reagerer under forandringer. Ligesom piloter sætter sig i flysimulatoren og træner, uden at det går ud over ægte passagerer, kan du og dine kollegaer hoppe i forandringssimulatoren og træne jeres færdigheder, inden I skal prøve det af på en konkret forandring. ActeeChange kan både bruges på workshops og af store grupper og er derfor også oplagt på lederkonferencer.