KUNDECASES


 

Kundecase: TDC vil Best Practice

Det siger kunden:

”Vi har gennem flere år anvendt HUMAN UNIVERZ som rådgivere og undervisere i forandringsledelse. HUMAN UNIVERZ adskiller sig positivt fra andre leverandører ved at være top motiverede, engagerede og kompetente. Samarbejdet foregår altid med en åben og ærlig dialog, der sikrer en god effekt og et godt udbytte af vores investering. HUMAN UNIVERZ er yderst professionelle i at møde ledere og medarbejdere midt i en forandringsproces – og de vil også i fremtiden være en af vores foretrukne leverandører indenfor forandringsledelse”

Læs mere

 

Kundecase: Øg effektiviteten, tak!

Det siger kunden:

”HUMAN UNIVERZ har igennem professionel og struktureret tilgang til forandringsledelse hjulpet os på vej med en strategi for forandringsledelse. Den godkendte strategi er hastigt på vej til at blive levendegjort og vi er kommet godt på vej med forandringsrejsen. HUMAN UNIVERZ er katalysator i erkendelsen af vores kompetencer gab og jeg oplever en stadig stigende efterspørgsel på mine kompetente forandringskonsulenter. Bolden ruller – og den ruller stadig hurtigere!”,

Per Borch, Udviklingschef, Alm. Brand

Læs mere

 

Kundecase: Kompetenceudvikling i verdensklasse

Det siger kunden:

"Sofie er en meget professionel og forretningsorienteret samarbejdspartner. Vi har tilrettelagt forløb omkring forandringsledelse i Codan og TryggHansa og Sofie formår gennem solid erfaring og facilitering at bringe budskaber klart igennem og sætte fokus på de essentielle elementer af forandringsledelse. Vi kan kun anbefale både indhold, kvalitet og person bag HUMAN UNIVERZ”

Gitte Neltoft, Organisational Effectiveness Codan

Læs mere