vi hjælper dig med din forandring

HUMAN UNIVERZ er din hjælpende hånd i enhver type forandring.

Hos os får du altid håndgribelige metoder og værktøjer, så du hurtigst muligt selv kan komme videre og skabe de resultater, du og din organisation ønsker med forandringen.

 

KONSULENTER

Alle forandringer er forskellige. Vi kan både hjælpe dig med at lede din forandring og fungere som rådgiver og sparringspartner på den forandring, du er i gang med.

 
 

Vi tilbyder kurser og workshops om forandringsledelse. Du kan også blive certificeret Prosci® ADKAR Practitioner via vores tredages Prosci® Change Management Certificeringsprogram.

Prosci® ADKAR®

 
 

Transformational Leadership

Transformational Leadership er en ambitiøs uddannelse, der tager dig til et nyt niveau som forandringsleder. Du lærer at skabe værdifulde og effektive forandringer i din organisation med dig selv som den vigtigste ressource.

 
 

ActeeChange er et læringskoncept udviklet af vores samarbejdspartner Actee. Hos HUMAN UNIVERZ uddanner vi forandringsfacilitatorer med udgangspunkt i simuleringsspillet Actee. Lær mere om vores ActeeChange Facilitatortræning eller få skræddersyet en workshop med udgangspunkt i ActeeChange.

ActeeChange