TEAM HU

Som grundpillen i vores forretning er forandringsledelse den centrale kompetence, som alle vores konsulenter er eksperter i. Vi udøver det hver dag på alle niveauer - om det er én person eller en hel koncern, der skal flyttes fra et sted til et nyt. 

Vi samler de bedste forandringsledere i landet samt inspiration og værktøjer fra hele verden når vi skal udvikle, uddanne i eller eksekvere forandringsledelse i din organisation. Hos HUMAN UNIVERZ vil vi gerne sikre, at du får den bedste konsulent til dine behov. 

Når I som virksomhed har behov for stærke faglige kompetencer til jeres forandringer, så tilbyder vi landets dygtigste forandringsledere udvalgt efter netop jeres behov. Det sikrer vi ved at alle vores konsulenter kommer med en faglig tyngde og et vis erfaringsniveau. Udover vores egne specialiseret konsulenter, så har vi samlet en række eksterne konsulenter i vores freelancenetværk.

Læs mere om husets egne konsulenter og resten af HU Teamet:

Sofie 01.jpg

T  +45 30 11 63 23
E  sofie@humanuniverz.com

LinkedIn

SOFIE HALKJÆR

GRUNDLÆGGER & PARTNER

Sofie har 19 års erfaring inden for forandringsledelse. Sofie har arbejdet for internationale virksomheder, både som intern og ekstern konsulent, er certificeret instruktør hos Prosci®, NLP Practitioner, Mindfulness Instruktør og HD (O).

Sofie har været mentor på +100 strategiske projekter, har certificeret mere end 500 Change Managers, undervist +1000 ledere i excellent forandringsledelse og er Enterprise Arkitekt hos virksomheder, som ønsker at skabe en forandringsagil organisation.

Intentionen er at realisere gevinster og skabe værdi gennem bevidst og effektiv forandringsadfærd. En god dag er, når kunden har fået en værdifuld AHA-oplevelse, som de kan omsætte til praksis.

 
Liselotte 01.jpg

T  +45 51 78 63 23
E  liselotte@humanuniverz.com

LinkedIn

LISELOTTE SØNDERGAARD

PARTNER

Liselotte er passioneret i at forandre forandring og assisterer professionelt ledere, projektledere og forandringsledere på alle niveauer i organisationen i den menneskelige side af forandring.

Liselotte deler meget gerne ud af sine 18 års erfaring med forretningsudvikling og projekt- og forandringsledelse i alt fra virksomhedsopkøb, ny branding og holdningsændringer til implementering af nye produkter, LEAN og IT-systemer.

Hun er en særdeles erfaren underviser, facilitator af møder og workshops samt sparringspartner og griber gerne en tush og illustrerer med en tegning. Liselotte er certificeret Prosci® ADKAR® Change Manager og Prosci® ADKAR® Advanced Instructor.

 

T  +45 22 55 23 32
E  louiseh@humanuniverz.com

LinkedIn

LOUISE NEEL HØYER

PARTNER

Louise er en passioneret forandringskommunikationsekspert, nudging-specialist og forandringsleder – og hun hjælper professionelt, struktureret og engageret organisationer med at gennemføre ønskede forandringer og adfærdsændringer.

Louise deler gerne ud af sine mange års erfaring som forandringskommunikationsekspert på alt fra strategiudrulning, organisationsændringer, virksomhedsopkøb, afvikling af forretningsområder, outsourcing/insourcing og nearshoring til etablering af ny organisationskultur og ‘new ways of working’.

Hun er en erfaren facilitator af møder og workshops samt rådgiver, sparringspartner og underviser. Louise går efter at spille sine kunder bedre – hver gang.

 
7V8A0925.jpg

T  +45 27 51 07 78
E  christian@humanuniverz.com

LinkedIn

Christian Mikkelsen

MANAGEMENT CONSULTANT

Christian brænder for at udvikle og forankre effektiv forandringsledelse helt ned i vores kunders DNA. Det gør han ved at bruge sit helhedsorienterede fokus på forandringsledelse, hvor han tager organisationen ved hånden gennem udviklingen af ledelse, kompetencer og strukturer.

Christian har bidrager med sin erfaring fra forandringsledelse, lederudvikling og medarbejderudvikling. Han har gennem de sidste 6 år arbejdet med forandringsledelse på mange forskellige niveauer i den finansielle sektor.

 

7V8A0994.jpg

T  +45 51 39 60 69
E  lars@humanuniverz.com

LinkedIn

Lars Christian Hansen

SENIOR MANAGEMENT CONSULTANT

Lars har primært fokus på ledelsescoaching, forandringsledelse, kommunikation, organisations- og ledelsesudvikling, udvikling af ledelsesteams samt strategisk udførelse.

Lars arbejder med udviklingen af senior management teams samt med at designe og levere ledelsesudviklingsprogrammer, der har fokus på forandringsprocesser og strategisk udførelse på alle niveauer i organisationen. Han er særligt opmærksom på, hvordan organisationen kan få alle medarbejdere involveret i forandringsprocessen, og hvordan ledere håndterer tillid og modstand.

7V8A0908.jpg

T  +45 22 63 23 32
E  mikkel@humanuniverz.com

LinkedIn

Mikkel Sørensen

HR & DIGITALISERINGSKONSULENT

 

7V8A1074%2Bv2.jpg

T  +45 25 32 63 23
E  rikked@humanuniverz.com

LinkedIn

Rikke Dandanell

CUSTOMER RELATIONS MANAGER

 

 
7V8A1190.jpg

E  michala@humanuniverz.com

LinkedIn

Michala nathan

kommunikationsmedarbejder

 

7V8A1068+v2.jpg

E  lea@humanuniverz.com

LinkedIn

Lea Pelvig

STUDENTERMEDHJÆLPER