Træning af din ledelse

Hos HUMAN UNIVERZ udbyder vi en række forskellige uddannelser, kurser og workshops. Her kan du finde inspiration til den rette uddannelse for dig og dit team. Du kan altid få skræddersyet programmer, der passer din organisation og din kontekst.Det er vigtigt for os, at du og din organisation modtager kompetent undervisning og sparring. Derfor huser vi kvalificerede forandringseksperter, der alle har stor passion for at vejlede, uddanne og inspirere vores kunder.

 
IMG_4845.JPG

Executive Sponsor

Workshoppen er en interaktiv og praktisk dag, som henvender sig til sponsorer, topledelse/executives samt styregrupper og er også effektfuld som kick-off for en styregruppe. I lærer om Prosci® ADKAR® modellen og en række værktøjer, I kan bruge til at sikre, at jeres forandringer bliver en succes.

 

Når en forandring skal forstås og adopteres vil lederen altid være det første sted, hvor en medarbejder søger svar på, hvordan forandringen påvirker dem personligt. Programmet er derfor designet til at hjælpe ledere med tage medarbejderen med på forandringsrejsen, hvor du som leder lærer at definere og acceptere din rolle i forandringen.

liselotte-cph-change-1200px.jpg

Manager Program

 
sofie-cph-change-1200px.jpg

Transformational Leadership

På Transformational Leadership uddannelsen får du simple, enkle og konkrete værktøjer til at opnå succes med både dine igangværende og fremtidige forandringer. Forløbet vil tage udgangspunkt i dig som leder, hvor du vil lære at skabe værdifulde og effektive forandringer i din organisation med dig selv som den vigtigste resurse.