STYRK FORANDRINGSMUSKLEN!

Al forskning tyder på at mange ledere og medarbejdere er forandringsmættede, masser af forandringer bliver oplevet som noget negativt, og samtidig er det forventede omfang af forandringer i årene fremover stigende. Vi skal alle træne og styrke forandringsmusklen, hvis vi ønsker succes og velvære i vores arbejdsliv. Det stiller krav til en helt ny form for ledelse - vi kalder det Transformational Leadership. 

Ønsker du at 

 • skabe mere accelleration i dine forandringer? 

 • sætte tydelige gode aftryk i hverdagen? 

 • blive meget bedre til at eksekvere forandringer og øge tilfredsheden

 • skabe nye bevidste mønstre i dit lederskab? 

HUMAN UNIVERZ har udviklet en banebrydende uddannelse til dig, der arbejder med forandringer, med mennesker, med forandringsledelse i din hverdag. De kraftige skift i hverdagen kræver noget af os alle. Kræver vågenhed. Selvindsigt. Og redskaber til at transformere og etablere følgeskab i organisationen. Igen og igen. 

Til dig, der kan mærke at du er klar til næste niveau og som er nysgerrig på dig selv som leder og menneske. 

Til dig, der ønsker redskaber til at bygge bro mellem strategi og eksekvering, hoved og hjerte, så du kan inspirere, motivere, lede og transformere organisationen, teamet og ikke mindst dig selv gennem forandringer. 

 

Sofie Halkjær fortæller om Transformational Leadership

Hvis du ikke er klar til hele pakken, så kører vi gerne enkelte moduler i dit lederteam. Ring til os, så finder vi den optimale løsning for at skabe fremdrift og accelleration hos jer. 


Testimonials


 

EN UDDANNELSE FOR LEDERE

Denne uddannelse er for ledere med ansvar for forandringsprocesser. Det kan være topledere, mellemledere, projektledere, forandringsledere, HR Business Partners eller senior kommunikationsrådgivere, der er ansvarlige for at drive forandringsprocesser i organisationen og som samtidig ønsker at tage deres personlige lederskab til nye højder.

Uddannelsen er for dig, der:

 • Har arbejdet med forandringsledelse i flere år.

 • Ønsker at gøre en forskel for andre i dit lederskab.

 • Er parat til at arbejde med dig selv, din bevidsthed, dit lederskab og dine personlige kvaliteter som leder.

 • Er en naturlig frontløber og ønsker at være en del af fremtidens markante ledere.

 • Ønsker nye redskaber til at drive forandringer, som gør en markant forskel på sigt.

 • Ønsker at lede både med hoved og hjerte, være rollemodel og inspirere andre til at gøre det samme.

 • Er nysgerrig på de dybereliggende årsager til begrænsende reaktioner, manglende ejerskab, manglende forandringsmod og proaktivitet i din organisation.

 • Er klar til at tage et nyt niveau af personligt ansvar for dig selv og løfte dit lederskab til nye højder.

 • Ønsker at skabe en bedre fremtid – for dig selv og andre - ved at tænke, handle og interagere mere bevidst og nærværende frem for at beskytte fortidens måder at gøre tingene på.

Vi lægger vægt på høj ansvarlighed, engagement og lysten til at gøre en forskel.

Forløbet stiller høje krav til selvrefleksion og personlig ejerskab for det, der kommer op til overfladen i arbejdet med ’det bevidste lederskab’. Det er det absolut nødvendigt med en høj grad af personlig ansvarlighed, forandringsparathed og ønske om at tage nye bevidste skridt i eget personlige lederskab. 

Om uddannelsen

Uddannelsen ’Transformational Leadership’ strækker sig over 9 måneder fordelt på 9 moduler. Du undervises af følgende: Sofie Halkjær, CEO i HUMAN UNIVERZ, Louise Neel Høyer, Partner i HUMAN UNIVERZ, Rikke Østergaard, Erhvervssociolog og mentaltræner og Anja Vintov, FLOW Specialist, forfatter og ekspert i hverdagsmod.

Uddannelsen kombinerer teori, cases og konkrete øvelser, som alle tager afsæt i din hverdag som leder, din virksomheds visioner og strategier, og ikke mindst de konkrete forandringer, du er ansvarlig for at skabe i din organisation.

Hvert modul består af en fysisk onsite kursus dag + supplerende undervisning i et online univers. I online universet vil du modtage træningsvideoer, inspiration og refleksionsmateriale.

På hvert modul identificerer du konkrete implementeringstiltag, som du igangsætter i din organisation.

Du har mellem hvert modul konkrete opgaver med fokus på både din indre transformation og den ydre transformation, du ønsker at skabe hos dine medarbejdere, og det aftryk du vil sætte som leder.

Metoder og koncepter tager afsæt i best practice forskning indenfor personlig og organisatorisk transformation.


Du bliver bl.a. undervist i Følgende

Psykologiske mekanismer, forandringsparathed, forandringsagile organisationer, modstands- niveauer, visionært lederskab, autencitet, mod, energi og frekvensarbejde, bevidsthed, kreativitet, intuition og indre GPS, motivation, tillid, transformation, forandringsvillighed, Mindfulness, meditation, værdsættelse, kropssprog, kommunikation, hjerteintelligens, storytelling, emotionel/ kropslig/åndelig intelligens og meget mere

 

Sofie Halkjær om uddannelsen


 

Næste hold


22.-23. august ´19

MODUL 1
Den bevidste leder

Sluk autopiloten - er du vågen, leder?

 

17. September ´19

MODUL 2
Den kommunikerende leder

Brænd igennem med dine budskaber

 

22. oktober ´19

MODUL 3
Den anerkendende leder

Mer motivation og arbejdsglæde, tak!

19. november ´19

MODUL 4
Den frygtbevidste og autentiske leder

Smid masken - vis hvem du er!

 

17. DEcember '19

MODUL 5
Den robuste og nærværende leder

Mer’ fokus og nærvær

 

23. januar '20

MODUL 6
Den emotionelle og intuitive leder

Dig og din GPS

27. februar '20

MODUL 7
Den visionære leder

Skab fremtiden!

26. marts '20

MODUL 8
Den skabende og inspirerende leder

Vanebrydende og banebrydende

1. maj ´20

MODUL 9
Certificering

En ny begyndelse – planlægning af 2021

 
 

 

DU FÅR

 • Simple, enkle og konkrete værktøjer til at opnå succes med de igangværende og fremtidige forandringer.

 • Indsigt i og værktøjer til at skabe værdifulde og effektive forandringer i din virksomhed med udgangspunkt i dig selv som den vigtigste ressource og med afsæt i best practice inden for forandringsledelse og personlig transformation.

 • Mulighed for at udvikle dig selv personligt gennem uddannelsen, hvilket vil påvirke dit professionelle lederskab og din evne til at transformere dit eget personlige liv.

 • Kontakt til dine egne iboende kvaliteter som transformator, og vil opleve større gennemslagskraft på grund af dit transformerende lederskab.

 • Et nyt og helhedsorienteret perspektiv på transformation og lederskab.

 • Mulighed for at udforske dig selv og vil blive mere bevidst om dit nuværende ståsted, dit ansvar som leder og uudnyttede potentialer hos dig selv og dine medarbejdere.

DIN VIRKSOMHED FÅR

 • En leder, der bidrager til en bedre bundlinje, fordi produktiviteten, lysten og motivationen kan forblive høj hos såvel dig selv som dine medarbejdere igennem transformationer.

 • En leder, som går foran.

 • Mod og best practise forandringsledelse med udgangspunkt i lederen selv.

 • En leder, som formår at skabe forandringsagile teams

 • Medarbejdere, som hurtigt adopterer forandringer og realiserer estimerede resultater og gevinster.

 • Øget medarbejdertilfredshed.

 • En robust og bevidst leder, som kender egne styrker og svagheder.

 • En leder som formår at fastholde og motivere medarbejdere i forandring og forankre den ønskede nye adfærd.

 • En visionær leder, som har en stærk kobling mellem egen vision og virksomhedens vision med god evne til at kommunikere autentisk.

UDDANNELSEN GIVER DIG MULIGHED FOR AT

 • Finde dit personlige udtryk for transformerende lederskab og herfra sætte dit unikke aftryk på organisationen og dit private liv.

 • Skabe visioner og værdi på en ny måde.

 • Agere med passion og potentiale frem for begrænsning og autopilot.

 • Træffe beslutninger på et nyt og mere varieret grundlag end du har gjort tidligere.

 • Få fornyet energi i dit engagement og dine handlinger som leder.

 • Udforske dybereliggende mønstre, opdage tanker og overbevisninger, som bremser din personlige vækst.

 

 

Praktisk information

Undervisere og uddannelsesansvarlige


 
Sofie 01.jpg

SOFIE HALKJÆR

Sofie er direktør i Human Univerz og har i 20 år arbejdet med lederudvikling og effektiv forandringsledelse. Sofie Halkjær er organisatorisk forandringsekspert og har undervist +1000 ledere i effektiv forandringsledelse.

Sofies rolle på uddannelsen er at skabe kobling mellem den personlige læring og det organisatoriske aftryk, som du sætter gennem uddannelsen. Hun er din mentor og sparringspartner på det organisatoriske aftryk.

 
Louise H 01 1-1.jpg

LOUISE NEEL HØYER

Louise er en passioneret forandringskommunikationsekspert, nudging-specialist og forandringsleder – og hun hjælper professionelt, struktureret og engageret organisationer med at gennemføre ønskede forandringer og adfærdsændringer.

Louise deler gerne ud af sine mange års erfaring som forandringskommunikationsekspert på alt fra strategiudrulning, organisationsændringer, virksomhedsopkøb, afvikling af forretningsområder, outsourcing/insourcing og nearshoring til etablering af ny organisationskultur og ‘new ways of working’.

Erfaren underviser, facilitator af møder og workshops samt rådgiver og sparringspartner. Er pt. ved at blive uddannet som Train The Trainer i professionel og personlig transformation ved Jack Canfield.

rikke-oestergaard-web-1200x1200.png

RIKKE ØSTERGAARD

Rikke Østergaard er forfatter til de 2 bestseller bøger “Sluk Emhætten - træn din hjerne og træf bedre beslutninger” og hendes seneste bog “TAK!” Der handler om taknemmelighedens transformerende kraft.

Rikke er sociolog og mentaltræningsekspert og indehaver af Erhvervssociologen. Rikke er autentisk i sine eksempler fra eget liv, samtidig med at hun kombinerer forskning og sociologisk teori så det kan bruges i hverdagen af alle.   

 
anjavintov_bw.jpg

ANJA VINTOV

Anja Vintov er forfatter til bogen om Hverdagsmod, ”Flyt dig lidt – små skridt til store forandringer” og e-bogen, ”Kuren mod frygt”.

Anja har gennem 18 år studeret ledere og medarbejderes adfærd, når vi er styret af frygt. Hvordan påvirker dette vores krop og hjerne, og hvordan yder den indflydelse på vores evne til at træffe gode beslutninger for os selv og i kollegaskabet.

Anja er FLOW Specialist og har drevet egen virksomhed i 18 år.

Hun har specialiseret sig i vores rejse fra frygtstyret adfærd i forandringsprocesser til oplevelsen af en mere flowbaseret hverdag.

Anja er tidligere atlet, danser og har stor indsigt i sammenhængen mellem krop og psyke.

 

DATO

Find alle undervisningsdatoer længere oppe på siden.

Tidsrum

Alle undervisningsdage afholdes i tidsrummet kl. 08:00 – 17:00

På nær modul 1 d. 22.-23. august 2019 (internat) og certificeringsmodul 9, som afholdes 09:00 - 24:00

Lokation

Sjælland. Inden uddannelsesopstart kommunikeres eksakt sted ud.

Pris

Pris pr deltager:

49.995 kr. ekskl. moms

 

Din næste mulighed