WHAT IS DONE BY ♥ IS ABSOLUTELY EFFECTIVE

TILGANG


 

Vores tilgang giver organisationer, ledere og enkeltpersoner muligheden for at lede og styre med passion, indsigt og ægthed. Hver af vores kunder er unikke, og derfor er processen unik. 

PROSCI® ADKAR EKSPERTER

Vi er Prosci® Authorized Training Provider (ATP) og tilbyder en række træningsforløb i forandringsledelse. Vi anvender metoder og værktøjer, som er udviklet af Prosci®. De er baseret på forskning af forandringsprojekter gennemført af ca. 2600 organisationer i 65 lande siden 1998. Metoderne er effektive, holistiske og nemme at anvende på alle typer af forandringer. Prosci®  er verdenskendt for Prosci® ADKAR® modellen, som bringer individer og organisationer gennem forandringer, og som minimerer modstand og accelererer processen.

 

RØDDER I BEST PRACTICE

Vi arbejder primært med rødder i forskningsstudier fra Prosci® og Leadership Challenge®, som løbende undersøger, hvad der virker og ikke virker i organisationer i forandring. Vi er altid opdaterede, har fingeren på pulsen og anvender både efterprøvet og helt ny forskning i vores arbejde.

 

EFFEKTIVE OG SIMPLE VÆRKTØJER

Hos HUMAN UNIVERZ brænder vi for at skabe øget effektivitet i organisationer.

Da forandringer er en kompleks størrelse, er det vigtigt at have værktøjer, som støtter effektive forandringsprocesser. Vi anvender praktiske, simple og effektive værktøjer, der nemt og hurtigt kan bruges på konkrete forandringsprojekter.

MOD

Vi ønsker at gøre en forskel og leverer bæredygtige løsninger. Vores mission er at udvikle, støtte og inspirere til at frigøre deres fulde forandringskapacitet. Vi opbygger interne kompetencer til at lede forandringer på alle niveauer. Vi har modet til at udfordre og trykke på knapper, selv når det er svært. Vi er kendt for at være excellente til at identificere problemets kerne, og bruger ikke tid, energi og penge på symptombehandling.

 

MINDFUL TILGANG

HUMAN UNIVERZ bygger på principperne for mindfulness. Størstedelen af vore medarbejdere er uddannede Mindfulness Instruktører og sætter en dyd i at være bevidst nærværende, nysgerrige, åbensindede og tålmodige. Vi tror på, at man opnår størst fokus og de bedste resultater ved at være 100% til stede i øjeblikket.

 

Læs mere om Mindful Change her