Transformational Leadership

Transformational Leadership - til dig, der er klar til det næste skridt

På Transformational Leadership uddannelsen får du simple, enkle og konkrete værktøjer til at opnå succes med både dine igangværende og fremtidige forandringer. Forløbet vil tage udgangspunkt i dig som leder, hvor du vil lære at skabe værdifulde og effektive forandringer i din organisation med dig selv som den vigtigste resurse. Afsættet tages i best practice indenfor forandringsledelse, og du vil gennem uddannelsen gennemgå en personlig udvikling, der ikke blot påvirker dit professionelle lederskab, men ligeledes din evne til at transformere dit eget personlige liv. 

Grundlæggende skal du udforske dig selv og vil blive mere bevidst om dit nuværende ståsted, dit ansvar som leder og uudnyttede potentialer hos dig selv og dine medarbejdere.

Lær dig selv at kende

Modul 0.jpg

Modul 1
DEN BEVIDSTE LEDER

Modul 0.jpg

Modul 2
DEN AUTENTISKE OG TROVÆRDIGE LEDER

Modul 0.jpg

Modul 3
DEN ROBUSTE OG NÆRVÆRENDE LEDER

Modul 0.jpg

Modul 4
DEN EMOTIONELLE OG INTUITIVE LEDER

Øg effekten af din rolle

Modul 0.jpg

Modul 5
DEN KOMMUNIKERENDE LEDER

Modul 0.jpg

Modul 6
DEN ANERKENDENDE LEDER

Modul 0.jpg

Modul 7
DEN VISIONÆRE LEDER

Modul 0.jpg

Modul 8
DEN SKABENDE OG INSPIRERENDE LEDER

“Du får kontakt til dine egne iboende kvaliteter som transformator, og vil opleve større gennemslagskraft qua dit transformerende lederskab.” - Sofie Halkjær

Hvad får din organisation?

Din organisation får en leder, som bidrager til en bedre bundlinje, da du formår at holde produktivitetsniveauet højt under transformationer, hvor du som leder går foran og udviser lyst og motivation til glæde for hele organisationen. Samtidig får din organisation en leder, der skaber forandringsagilitet og skaber rum for, at medarbejdere hurtigere adopterer forandringer og realiserer estimerede benefits. 

En transformerende leder udgør desuden en robust og bevidst leder, som kan fastholde og motivere medarbejdere i forandringer og samtidig forankre en ny ønskede adfærd, og dermed skabe øget medarbejdertilfredshed og undgå unødig produktivitetstab.

Overordnet får din organisatsation en visionær leder, som har en stærk kobling mellem egen vision og virksomhedens vision med god evne til at kommunikere autentisk udfra dit ståsted.

Din næste mulighed

 
 

Modulerne på Transformational leadership

MODUL 1 (20.-21. nov 2019)

Den Bevidste Leder
Sluk autopiloten - er du vågen, leder?

MODUL 2 (17. dec 2019)

Den Kommunikerende Leder
Brænd igennem med dine budskaber

MODUL 3 (23. jan 2020)

Den Anerkendende Leder
Mer' motivation og arbejdsglæde, tak!

MODUL 4 (27. feb 2020)

Den Frygtbevidste og Autentiske Leder
Smid masken - vis hvem du er!

MODUL 5 (26. mar 2020)

Den Robuste og Nærværende Leder
Mer' fokus og nærvær

MODUL 6 (30. apr 2020)

Den Emotionelle og Intuitive Leder
Dig og din GPS

MODUL 7 (28. maj 2020)

Den Visionære Leder
Skab Fremtiden

MODUL 8 (25. jun 2020)

Den Skabende og Inspirerende Leder
Vanebrydende og Banebrydende

MODUL 9 (18. sep 2020)

Certificering
En ny begyndelse – planlægning af året, som kommer!

Moduler

Hvis du har lyst til at læse mere om hvert modul kan gøre det lige her. 

 

TESTIMONIALS

 

INSTRUKTØRER

Sofie 01.jpg

SOFIE HALKJÆR

Sofie er direktør i HUMAN UNIVERZ og har i 20 år arbejdet med lederudvikling og effektiv forandringsledelse. Sofie Halkjær er organisatorisk forandringsekspert og har undervist +1000 ledere i effektiv forandringsledelse. Sofies rolle på uddannelsen er at skabe kobling mellem den personlige læring og det organisatoriske aftryk, som du sætter gennem uddannelsen. Hun er din mentor og sparringspartner på det organisatoriske aftryk.

Louise H 01 1-1.jpg

LOUISE NEEL HØYER

Louise er en passioneret forandringskommunikationsekspert, nudging-specialist og forandringsleder – og hun hjælper professionelt, struktureret og engageret organisationer med at gennemføre ønskede forandringer og adfærdsændringer. Louise deler gerne ud af sine mange års erfaring på alt fra strategiudrulning, organisationsændringer, virksomhedsopkøb, afvikling af forretningsområder, outsourcing/insourcing og nearshoring til etablering af ny organisationskultur og ‘new ways of working’.

rikke-oestergaard-web-1200x1200.png

RIKKE ØSTERGAARD

Rikke Østergaard er forfatter til de 2 bestseller bøger “Sluk Emhætten - træn din hjerne og træf bedre beslutninger” og hendes seneste bog “TAK!” Der handler om taknemmelighedens transformerende kraft. Rikke er sociolog og mentaltræningsekspert og indehaver af Erhvervssociologen. Rikke er autentisk i sine eksempler fra eget liv, samtidig med at hun kombinerer forskning og sociologisk teori så det kan bruges i hverdagen af alle.   

anjavintov_bw.jpg

ANJA VINTOV

Anja Vintov er forfatter til bogen om Hverdagsmod, ”Flyt dig lidt – små skridt til store forandringer” og e-bogen, ”Kuren mod frygt”.

Anja har gennem 18 år studeret ledere og medarbejderes adfærd, når vi er styret af frygt. Hvordan påvirker dette vores krop og hjerne, og hvordan yder den indflydelse på vores evne til at træffe gode beslutninger for os selv og i kollegaskabet.

Anja er FLOW Specialist og har drevet egen virksomhed i 18 år. Hun har specialiseret sig i vores rejse fra frygtstyret adfærd i forandringsprocesser til oplevelsen af en mere flowbaseret hverdag.

Anja er tidligere atlet, danser og har stor indsigt i sammenhængen mellem krop og psyke.

 
Sofie 01.jpg

Sofie Halkjær

Grundlægger & Partner
+45 30 11 63 23
sofie@humanuniverz.com
LinkedIn

7V8A0994.jpg

Lars Christian Hansen

Senior Management Consultant
+45 51 39 60 69
lars@humanuniverz.com
LinkedIn