WORKSHOPS

Prosci® workshops

Prosci® er bedst kendt for sit certificeringsprogram, men det er absolut ikke det eneste koncept, Prosci® tilbyder. Vi i HUMAN UNIVERZ tilbyder alle Prosci® workshops, som kan være med til at sætte dine forandringer i acceleration. Har du behov for at klæde dine sponsorer rigtigt på, har projektteamet brug for et fælles sprog, ligger behovet for den grundlæggende forandringsledelses viden højt på dagsorden eller er det nærmere et spørgsmål om organisationens tilgang til forandringsledelse, der er centralt? Du kan finde Prosci® workshops for alle dine behov - hvis ikke, kan du altid kontakte os, så finder vi en løsning sammen. 

 

-

Prosci® Sponsor Briefing

Workshoppen er en interaktiv og praktisk dag, som henvender sig til sponsorer, topledelse/executives samt styregrupper, og er også effektfuld som kick-off for en styregruppe. I lærer om Prosci® ADKAR® modellen og en række værktøjer, I kan bruge til at sikre, at jeres forandringer bliver en succes. Workshoppens mål er at skabe klarhed over sponsors rolle i forhold til acceleration af forandringer og gevinstrealisering.

 

-

Prosci® Delivering Project Results

Denne endags workshop folder sig ud ved hjælp af forskellige undervisnings metoder og interaktion mellem deltagerne og underviseren. Workshoppen henvender sig til projektleder og projektteamet, hvor man lærer om Prosci® ADKAR® modellen og værktøjer, som kan bruges til få jeres forandringer succesfuldt i mål. Dagens mål er at forbinde medarbejdernes adoption og anvendelse af løsningen med de planlagte gevinster og resultater samt at forstå, hvordan forandringsledelse kan accelerere adoption og anvendelse.

 

-

Prosci® Fundamentals of Change

Fundamental of Change er en ny workshop, som fokuserer på at stille de fundamentale koncepter for forandringsledelse til rådighed for deltageren samt vise, hvordan de kan bidrage til organisations effektivitet. Målet med workshoppen er at udvikle bevidsthed om processen for organisatorisk forandring baseret på forskning og best practice. Denne workshop er for alle, der har en interesse og behov for at få en grundlæggende introduktion til forandringsledelse og ADKAR®.

 
7V8A0925.jpg

Christian Mikkelsen

Management Consultant
+45 27 51 07 78
christian@humanuniverz.com
LinkedIn

7V8A1074%2Bv2.jpg

Rikke Dandanell

Customer Relations Manager
+45 25 32 63 23
rikked@humanuniverz.com
LinkedIn

 

Skal du certificeres?

Skal du have hele værktøjskassen med, og få fart under din forandring? Så anbefaler vi certificering.