CERTIFICERINGSPROGRAM

Prosci® Change Management Certificeringsprogram

Kurset er et tredages interaktivt og praktisk certificeringskursus, som henvender sig til projektteamet (sponsorer, ledere, projekt- og forandringsledere) omhandlende en implementering. Du vil lære at arbejde struktureret med forandringer og bruge projektet som konkret case. Du lærer om ADKAR® modellen og de værktøjer, du kan bruge i hverdagen, for at dine og din organisations forandringer bliver en succes. 

Strategi for implementering

Med udgangspunkt i din organisations behov skaber deltageren en strategi for implementering af projektet, som kan udføres i praksis og præsenteres til styregruppen eller ledelsen.

Konkrete planer for forandringen

Deltageren udarbejder konkrete planer for implementering af projektet og skaber et solidt fundament og en struktureret tilgang til en succesfuld implementering.

Øget gevinstrealisering gennem struktureret og effektiv forandringsledelse

Deltageren får effektive og brugbare værktøjer og skabeloner til at håndtere implementering af projektet og kommende forandringer, herunder Best Practice Rapport, Change Management værktøjskasse og adgang til online værktøjer.

Vil du høre mere?

”Rigtig godt kursus, som har givet mig og mit team et solidt grundlag for at gennemføre effektive forandringer” - Christian Dahl, TDC
 
7V8A0925.jpg

Christian Mikkelsen

Management Consultant
+45 27 51 07 78
christian@humanuniverz.com
LinkedIn

7V8A1074%2Bv2.jpg

Rikke Dandanell

Customer Relations Manager
+45 25 32 63 23
rikked@humanuniverz.com
LinkedIn

7V8A0908.jpg

Mikkel Sørensen

HR & Digitaliseringskonsulent
+45 22 63 23 32
mikkel@humanuniverz.com
LinkedIn