Prosci ADKAR®

Prosci® forsker i og udvikler forandringsledelsesværktøjer og uddannelser - og er den globale standard for forandringsledelse. De har blandt andet udviklet den anerkendte ADKAR® model. Har du brug for at styrke viden og færdigheder indenfor forandringsledelse, lære mere om ADKAR® eller vil du gerne certificeres indenfor forandringsledelse, så er Prosci®s koncepter det rigtige sted at starte. Uanset dit organistoriske niveau eller forandringsledelseserfaring.

 

-

Prosci® Change Management Certificeringsprogram

Kurset er et tredages interaktivt og praktisk certificeringskursus, som henvender sig til projektteamet (sponsorer, ledere, projekt- og forandringsledere) omhandlende en implementering. Du vil lære at arbejde struktureret med forandringer og bruge projektet som konkret case. Du lærer om ADKAR® modellen og de værktøjer, du kan bruge i hverdagen, for at dine og din organisations forandringer bliver en succes. 

Læs mere

 

-

Prosci® Workshops

Prosci® er bedst kendt for sit certificeringsprogram, men det er absolut ikke det eneste koncept, Prosci® tilbyder. Vi i HUMAN UNIVERZ tilbyder alle Prosci® workshops, som kan være med til at sætte dine forandringer i acceleration. Har du behov for at klæde dine sponsorer rigtigt på, har projektteamet brug for et fælles sprog, ligger behovet for den grundlæggende forandringsledelses viden højt på dagsorden eller er det nærmere et spørgsmål om organisationens tilgang til forandringsledelse, der er centralt? Du kan finde Prosci® workshops for alle dine behov - hvis ikke, kan du altid kontakte os, så finder vi en løsning sammen. 

Læs mere