HUMAN UNIVERZ søger en erfaren forandringskonsulent til vores team

Brænder du for at skabe effektive og succesfulde forandringer hos organisationer og individer? Ønsker du at arbejde fuldtid som forandringsleder hos forskellige kunder? Har du erfaring med rollen som forandringskonsulent på både strategisk og operationelt niveau? Har du et stort netværk, gode kommunikationsevner og salgserfaring? Og vil du være en del af et konsulenthus i kraftig vækst –  i Danmark såvel som internationalt – hvor du får masser af ansvar og mulighed for at påvirke udviklingen? Så er vi helt sikkert et godt match.

HVEM ER VI?

HUMAN UNIVERZ er en konsulentvirksomhed i rivende udvikling, som fornyer og effektiviserer mind­set, processer og tilgange til forandring hos organisationer og individer – vi kalder det bevidst og excellent forandringsadfærd.

Vores mission er enkel: At støtte, hjælpe, udvikle og inspirere organisationer og individer til at skabe effektive og succesfulde forandringer, der giver de ønskede resultater på såvel det personlige som forretningsmæssige eller organisatoriske plan. Det gør vi ved at inspirere, træne, uddanne og certificere ledere og medarbejdere i forandringsledelse og ved selv at være forandringsledere på kundernes forandringsprojekter.

HUMAN UNIVERZ består af et back-office og en række forandringskonsulenter, der også fungerer som undervisere på vores PROSCI® ADKAR certificeringskurser og andre PROSCI® kurser og workshops, Transformational Leadership-uddannelsen, ActeeChange facilitatortræning og adfærdsdesign-kurser.

ER DU VORES NYE FORANDRINGSKONSULENT?

Efterspørgslen på forandringskonsulenter er stødt stigende, og derfor mangler vi dig, der gerne vil arbejde fuldtid som forandringsleder hos vores kunder. Dig, som brænder for at skabe effektive og succesfulde forandringer til glæde for vores kunder, og som gerne vil inspirere og lære dem og deres ledere og medarbejdere, hvordan de forandrer effektivt, så de ønskede gevinster realiseres.

Som forandringskonsulent vil du primært:

• Arbejde som forandringsleder på forandringsprojekter – på såvel strategisk som operationelt niveau – hos en række af vores forskellige kunder

• Identificere potentielle salgsmuligheder, sælge vores ydelser og afholde kundemøder

• Skabe "Awareness" om effektiv forandringsledelse – herunder være med til at afvikle vores ’Brainy Breakfast’-arrangementer, CPH Change Conference, holde foredrag, lave PR, skrive blogposts og udarbejde opslag til de sociale medier

• Bidrage til forretningsudvikling og implementering af koncepter.

HVEM ER DU?

Passionen, viljen og modet til at gøre en værdifuld forskel for vores kunder er et absolut must for at være en del af teamet i HUMAN UNIVERZ. Vi forventer, at du er nysgerrig, initiativrig og gerne vil arbejde med mange forskellige opgaver og kunder inden for en lang række brancher.

Du har arbejdet som forandringskonsulent og/eller været ansvarlig for porteføljestyring eller Enterprise Change Management i en eller flere store organisationer. Du kan begå dig på alle niveauer af en organisation, og har styr på stakeholder management, impact assessment og hvordan du håndterer modstand, ligesom du kan både planlægge, implementere og sikre forankring af en forandring.

Du er velfunderet i teorierne og gerne certificeret i PROSCI® ADKAR® change management-metoden. Du er samtidig en praktiker med stor empati og kan møde mennesker præcis, hvor de er. Direkte kontakt med eksisterende og mulige kunder er en vigtig del af vores hverdag og derfor er det et must, at du har gode kommunikationsevner og menneskekundskab.

Du kommer primært til at arbejde hos vores kunder, og derfor er det vigtigt, at du har din forandringsledelse-værktøjskasse i orden, at du er i stand til at styre din egen tid og selv kan strukturere dine opgaver.

Vi forventer også, at du løbende kommer med input og udfordrer vores mindset og adfærd. I HUMAN UNIVERZ vil vi hele tiden udvikle os, og du vil få stor mulighed for at påvirke vores fremtidige retning.

DINE KVALIFIKATIONER:

• Mindst 5 års erfaring med forandringsledelse som primær arbejdsopgave på større projekter/programmer og/eller som leder af forandringsindsatsen

• Meget gerne certificeret i PROSCI® ADKAR®

• Kan operere på alle organisatoriske niveauer

• Trives med at arbejde både selvstændigt og indgå i projektteams hos vores kunder

• Dygtig facilitator

• Excellente kommunikationsevner både på dansk og engelsk

• Erfaring med opsøgende salg og afholdelse af kundemøder

PRAKTISK

Vi forventer, at du arbejder 37 timer om ugen i gennemsnit, men også er i stand til at yde en ekstra indsats, da der vil være uger med mere arbejde end andre. Arbejdet vil primært foregå hos vores kunder og sekundært på vores kontor på SOHO i Kødbyen i København.

Din løn bliver aftalt efter kvalifikationer.

Læs eventuelt mere om HUMAN UNIVERZ, vores ydelser og kunder på www.humanuniverz.dk og www.humanuniverz.com.

ER DET DIG, VI SØGER?

Så send din ansøgning og dit CV til contact@humanuniverz.com. I ansøgningen skal du give konkrete eksempler på, hvad du kan bidrage med og tilføre vores kunder og HUMAN UNIVERZ.

Vi skal have din ansøgning senest den 26. februar 2019 kl. 12!