5 hurtige om effektmålinger

1. Parathed

Ved at starte med at måle paratheden, ved du, om alle har forstået hvorfor denne forandring (Awareness) er vigtig samt at få motivationen på plads til at gå aktivt ind i forandringen (Desire).

2. Refleksion

Effektmålinger stiller reflekterende spørgsmål til medarbejdere og ledere, som skubber dem kærligt videre i forandringsprocessen.
Fx 'Hvad kan du gøre for at dette bliver en succes for dig', 'Hvad kan du gøre for at blive endnu mere motiveret til at gå aktivt ind i denne forandring'.

3. Tal og fakta

Med effektmålinger kan du præsentere f.eks. ledelse og styregruppe for tal og fakta, på hvor langt i forandringsprocessen du er og komme med meget konkrete anbefalinger til effektfulde tiltag og eventuelle korrigerende handlinger. 
De fleste tror, at det er svært at måle effekten af forandringsledelse. Men det der det ikke.

4. Accelerere processen

Effektmålinger kan accelerere forandringsprocessen idet du ved præcis hvor hver enkelt medarbejder, leder og afdeling er og dermed hvad barrieren for at komme til næste niveau er.

5. Fokus kræfter og tid

Du kan fokusere din tid og kræfter på det rigtige og på de grupper af medarbejdere, hvor det giver størst værdi og mest fremdrift

Du kan læse mere på vores faktaark her.

HUMAN UNIVERZComment